Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya ayrıksı bir ivedili durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın bapmızdan birisi emekli açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu muhtevain muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil vaziyet takkadak kapının olanaklı olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın bapsı acil çıkış muhtevain kullanılacaksa o zaman lazım koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yerı rabıta otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapsı camlı olabilir.

Yangın bapsı; anatomi katkısızlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın ve ivedili perese anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu dizi bazı modellerde alışılagelen kapı koluna müşabih. 

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, standart baplara nazaran daha pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den çıbanlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) temel amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki kötü, yangın, gaz lambası vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu aksi koşulların öbür katlara intikalini kösteklemek yahut olanaklı başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları muvafık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yarar olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanların hafif Yangın Çıkış Kapısı boşaltma olmalarını esenlar.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir yer da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha güçlü bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Report this wiki page